Peste 300 de kilometri de trasee marcate pentru bicicliști, în Țara Hațegului – Retezat

Ecoturism în Țara Hațegului. FOTO Facebook/Țara Hațegului - Retezat Destinație de Ecoturism

Cele 12 trasee turistice din Țara Hațegului care pot fi parcurse și cu bicicleta, fiind primele astfel de trasee omologate de către Ministerul Turismului în România, în parteneriat cu Salvamont Hunedoara și Societatea Ghizilor și Liderilor Montani din România le-au fost prezentate pentru prima dată pasionaților de ciclism la București, la Salonul bicicletei.

Începând cu acest sezon turistic, în Țara Hațegului – Retezat, pasionații de biciclete au la dispoziție peste 300 de kilometri de trasee marcate, pe parcursul cărora vor putea descoperi o sumedenie de atracții turistice dintre cele mai diverse.

Cei care vor să viteze Țara Hațegului pot obține mai multe detalii accesând site-ul turismretezat.ro sau descărcând aplicația pentru telefonul mobil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*