Pescuitul la șalău și biban, interzis până pe 7 iunie

Pescuit în Delta Dunării. FOTO ARBDD

Pescuitul la șalău și biban este interzis până pe 7 iunie.

Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (A.R.B.D.D.) informează că potrivit prevederilor Ordinului de prohibiție nr. 561/2023/11/2024, art 6, se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv și familial al speciilor de pești șalău și biban în perioada 20 martie -7 iunie inclusiv;

De asemenea, începând cu 9 aprilie se instituie perioada de prohibiție generală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*