Ordonanța privind garantarea pachetelor de călătorie, a fost aprobată

Guvernul a adoptat legea turismului. FOTO Ministerul Turismului

Senatul României a adoptat în ultima zi din luna octombrie, în unanimitate, Ordonanța de Urgență nr. 2/2018 privind garantarea pachetelor de călătorie și serviciilor de călătorie asociate.

Ordonanța prevede protecție 100% pentru turiștii care achiziționează pachete de călătorie de la agențiile de turism stabilite pe teritoriul României.

“Este un pas important în definitivarea acestei legislații care protejează toți turiștii români care cumpără pachete de călătorie. M-a bucurat decizia de astăzi a senatorilor care nu au ținut cont de apartenența politică, ci au înțeles importanța acestui act normativ și l-au votat în unanimitate”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*