Oficiali din Ministerul Turismului din Israel, discuții cu agenții de turism din România despre noutățile acestei destinații

Plaja din Tel Aviv, Israel. FOTO Glavo
Plaja din Tel Aviv, Israel. FOTO Glavo

Doi oficiali din Ministerul Turismului din Israel vor discuta cu agențiile de turism din România în această săptămână despre călătoriile în Israel și despre posibilitățile de colaborare pe care acestea le au cu ministerul. Printre aceștia se va afla și Ami Alon, Director de Marketing în Ministerul Israelian. Moderatorul întâlnirii va fi consultantul de turism Răzvan Pascu.

Anul trecut în Israel au fost peste 4 milioane de turiști străini, adică o creștere de 14%. Dintre aceștia, peste 100.000 au fost români, adică o creștere de 35% față de anul precedent.

Românii preferă Israelul pentru plajele frumoase la trei țări diferite, viața de noapte și distracția în Tel Aviv, locuri cu istorie de mii de ani, mâncare delicioasă. În plus există un zbor scurt din marile orașe: Craiova, Timișoara, București, Iași, Sibiu, Cluj.

Astfel, cei doi oficiali din Ministerul Turismului din Israel vor discuta cu agențiile de turism din România după următorul program:

  • Craiova – Luni, 28 ianuarie, ora 17:00, Hotel Ramada Plaza
  • Sibiu – Marți, 29 ianuarie, ora 17:00, Hotel Golden Tulip
  • Timișoara – Miercuri, 30 ianuarie, ora 17:00, Hotel Reghina Blue
  • Iași – Joi, 31 ianuarie, ora 17:00, Hotel Unirea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei – turism (săptămâna 25-31 ianuarie) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*