Obiectivele turistice din județul Dâmbovița, promovate la Târgul European al Castelelor de la Hunedoara

Obiectivele turistice din județul Dâmbovița, promovate la Târgul European al Castelelor de la Hunedoara

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, este prezent, în perioada 27 – 28 mai, la Târgul European al Castelelor, ediția a VII-a, organizat la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, eveniment unic în România, care dorește să promoveze frumusețea monumentelor istorice din țară și din Europa.

În cele două zile de târg, vizitatorii standului Consiliului Județean Dâmbovița vor afla informații despre atracțiile turistice din județ și posibilitățile de petrecere a timpului liber. Printre obiectivele promovate, se numără muzeele și casele memoriale din cadrul Complexului Național Muzeal Curtea Domnească Târgoviște, și anume: Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Peștera Ialomiței, Curtea Domnească din Târgoviște, Turnul Chindiei, Casa-Atelier „Gabriel Popescu” din comuna Vulcana-Pandele, Muzeul de Artă, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanței”, Casa-Atelier „Gheorghe Petrașcu”, Muzeul de Etnografie și Folclor Pucioasa, Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești etc.

În cadrul evenimentului, publicului participant îi vor fi distribuite materiale de promovare și informare despre muzeele și obiectivele turistice din județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*