O agenție de turism lansează un parteneriat de cashback pentru pasionații de călătorii

O agenție de turism lansează un parteneriat de cashback pentru pasionații de călătorii

Turiștii români utilizează din ce în ce mai mult cardul de credit pentru achiziția de călătorii și de servicii în timpul călătoriilor.

În acest sens, Go Travel lansează, împreună cu Orange Money, primul parteneriat prin care clienții pot beneficia de oferta „Banii mei călătoresc înapoi”: 14 la sută cashback pe cardul de credit Orange Money la călătorii achiziționate prin agenția Go Travel, maximum 200 lei/lună. Perioada ofertei este 21 iulie – 31 decembrie 2021.

„Clienții pot accesa cardul de credit 100 la sută online, direct din aplicația Orange Money. Ușurința în utilizare și controlul oferit clienților în gestionarea beneficiilor sunt principalele avantaje. Răspunsul se primește rapid, iar după aprobarea cererii aceștia pot folosi imediat cardul virtual pentru plăți cu telefonul, cu ceasul sau pe internet. Bineînțeles, utilizatorii pot solicita emiterea cardului și în orice magazin Orange. În plus, la activarea pachetului Extra Travel, turiștii se bucură și de alte beneficii importante, precum asigurare gratuită de călătorie pentru întreaga familie sau reducere de 50 la sută la comisionul de conversie valutară pentru plățile cu cardul în străinătate”, declară Șerban Negrescu, head of product management & marketing Orange Money.

Orange Money este o alternativă 100 la sută digitală la serviciile bancare tradiționale, ușor de accesat, ușor de gestionat, transparentă la nivel de costuri și cu un customer service la cele mai înalte standarde. În doar câteva minute, utilizatorii pot deschide un cont nou, direct din aplicația mobilă, și pot începe să facă transferuri în țară, în străinătate sau plăți cu un card virtual de debit sau de credit.

Codruța Popescu, managing director Go Travel, menționează cine sunt beneficiarii acestei promoții: „De acest cashback se pot bucura toți utilizatorii cardului de credit Orange Money, care au activat pachetul de beneficii Extra Travel și care efectuează prin acesta plăți pentru servicii turistice prin agenția Go Travel, contactând un consultant al agenției sau online pe www.gotravel.ro”.

Clienții primesc 14 la sută bani înapoi, maximum 200 lei/lună, imediat după plățile efectuate la agenția de turism Go Travel sau pe www.gotravel.ro, folosind cardul de credit Orange Money, pe care a fost activat pachetul de beneficii Extra Travel. Excepție de la această ofertă fac achizițiile exclusive de bilete de avion și alte servicii, pentru care se va primi beneficiul standard al pachetului Extra Travel – 7 la sută bani înapoi, maximum 100 lei/lună. Mai multe detalii despre oferta Orange Money – Go Travel: https://www.orange.ro/money/oferte/#gotravel

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*