Noul președinte ANAT Sud-Est este Cristian Bărhălescu

Cristian Bărhălescu, managerul ICAR Tours. FOTO Mitică Raftu

Cristian Bărhălescu, managerul Icar Tours, este noul președinte ANAT Sud-Est în urma alegerilor care au avut loc în această săptămână, el urmând să ocupe această funcție pentru următorii 2 ani.

Cristian Bărhălescu a spus pentru CTnews care este echipa alături de care va conduce ANAT Sud-Est.

“2024 este un an electoral și pentru ANAT. Acum avem alegerile regionale, în această săptămână pentru toate regiunile și într-adevăr am avut bucuria să preiau președinția ANAT Sud-Est pentru următorii 2 ani și să am alături de mine în urma ședinței nominalizați ca vicepreședinți pe domnii Cătălin Dinu de la Union Travel din Ploiești, pe domnul Valeriu Claudiu Ștefan de la Velmar Dreams Pitești și Andi Chirilov de la Laguna Tour din Constanța, care sunt implicați în activitatea asociativă. Vom avea și alegeri de președinte ANAT și de Consiliu Director pentru următorii 2 ani, în aprilie”, a afirmat Cristian Bărhălescu.

El a amintit că aceste funcții nu sunt remunerate.

“Trebuie să menționăm că aceste funcții sunt neremunerate. Suntem o asociație patronală, cu vechime, din 1990 în România și ne dorim să contribuim la reglementarea pieței, ne dorim ca ceea ce facem să fie mai bine pentru toți și în primul rând ne dorim ca toate taxele și impozitele pe care trebuie să le plătim către stat să nu se reflecte puternic în buzunarele românilor care își doresc să călătorească sau care își doresc să aibă parte de vacanțe. De aceea, suntem mereu prezenți, mereu activi pe piața turistică astfel încât să reușim împreună cu ceilalți colegi din industrie să oferim românilor concedii deosebite, vacanțe de neuitat”, a mai spus noul președinte ANAT Sud-Est.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*