Noi spectacole online, la Delfinariul din Constanța

Delfinariul din Constanța. FOTO GoNEXT

Delfinariul din Constanța oferă și în acest weekend posibilitatea ca spectacolele să fie disponibile online, pe pagina de Facebook a instituției.

Astfel, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacolele cu delfini sâmbătă, 4 aprilie și duminică, 5 aprilie, de la ora 11 și de la 15. Acestea pot fi urmărite accesând linkul: http://www.facebook.com/delfinariuconstanta.

Spectacolele pot fi urmărite doar la orele respective.

Este pentru al treilea weekend la rând când spectacolele delfinilor sunt disponibile online. Delfinariul este închis vizitatorilor de mai multe săptămâni din cauza epidemiei de coronavirus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*