Nightlosers aduce bluesul ardelenesc în Doors Club din Constanța

Trupa Nightloosers. FOTO Facebook/Nightloosers

Trupa Nightlosers pregătește pentru tine, pe 3 martie, o seară în care te vei amuza copios pe cele mai antrenante ritmuri muzicale așa cum nu ai mai făcut-o de mult! Acest lucru se întâmplă în Club Doors din Constanța.

NIGHTLOSERS condimentează blues-ul american cu cele mai surprinzătoare inserții etno-române, maghiare și țigănești; energie debordantă, veselie, porci de cauciuc.

Înființată în 1994, NIGHTLOSERS cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă parcă dintr-un film autoironic.

Nightlosers au reprezentat România în mai toate țările din Europa, dar și în SUA sau Canada.

Duminică, 3 martie, de la ora 19:30, nu ratați întâlnirea cu una dintre cele mai inspirate trupe din România.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări: 0763661622. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, de la 12.00 la 22.oo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*