Nava fluvială de pasageri, River Concerto a acostat pentru două zile în Portul Constanța

Nava fluvială de pasageri, River Concerto. FOTO Constantza Port

În ziua de 16 octombrie, în jurul orei 13.00, a acostat la terminalul de pasageri al Portului Constanța nava fluvială River Concerto. Escala este programată pentru 48 de ore.

În acest interval, 130 de pasageri de diverse naționalități vor face vizite în zonă, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Sf. Petru și Pavel și în stațiunea Mamaia. Mâine vor pleca spre București, unde se încheie această călătorie.

Alți aproximativ 130 de turiști sunt așteptați să se îmbarce la bordul navei River Concerto, următoarea escală a navei fiind portul Ruse.

Nava fluvială de pasageri River Concerto a avut programate cinci escale în terminalul de pasageri al portului Constanța în acest sezon de croaziere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*