Nava de pasageri River Aria a ajuns în Portul Constanța

Nava de pasageri River Aria a acostat în Portul Constanța. FOTO Portul Constanța

Pe 30 iunie 2019, în Terminalul de Pasageri al Portului Constanța a acostat nava fluvială de pasageri MS River Aria, cu pavilion Malta, care are la bord 149 pasageri (majoritatea americani) și 43 de membrii de echipaj.

Nava vine din Budapesta, cu itinerariul Mohacs-Batina-Vukovar-Novi Sad-Belgrad-Vidin-Ruse-Călărași.
Pe durata escalei în Constanța, turiștii vizitează Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Sf. Petru și Pavel, stațiunea Mamaia.

River Aria va părăsi Portul Constanța pe 2 iulie 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*