Muzeul Satului Bucovinean continuă seria de mini-spectacole din cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec”

Continuă seria de mini-spectacole din cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec”, FOTO Muzeul Național al Bucovinei
Continuă seria de mini-spectacole din cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec”, FOTO Muzeul Național al Bucovinei

Seria de mini-spectacole din cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec” continuă, în paralel, la Muzeul Satului Bucovinean și în Curtea Interioară a Cetății de Scaun a Sucevei. Proiectul, început weekendul trecut, se va derula la fiecare sfârșit de săptămână din lunile iunie și iulie.

Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural “Bucovina” vă invită la soare, natură, istorie, tradiții și muzică bună.

De la ora 13.00, în Curtea Interioară a Cetății de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu – voce, din orchestra Ansamblului „Ciprian Porumbescu” vor încânta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert.

Tot cu începere de la ora 13.00, la Muzeul Satului Bucovinean, Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu” aduce în fața publicului iubitor de folclor, momente artistice susținute de interpreții: Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița.

Cele două instituții au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*