Muzeul Astra din Sibiu este gazda Sărbătoarei Recoltei

Muzeul Astra din Sibiu este gazda Târgului de Toamnă

Sărbătoarea Recoltei de la Muzeul Astra din Sibiu este derulată sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural și a Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Zacuscă, silvoiz de prune (magiun), murături la borcan, ghiveci de legume, dulcețuri, gemuri, siropuri, murături, fructe, pâine de casă, must de mere, brânzeturi și produse de carmangerie. Așa sună recolta pe care Muzeul ASTRA vi-o oferă în acest sfârșit de săptămână, doar-doar să nu vă prindă iarna nepregătiți cu merinde 😉

3 bucătărese și 17 producători culinari tradiționali vin duminică pe 30 septembrie, la Muzeul ASTRA să vă arate cum stă treaba cu recolta și bucatele de toamnă. Cine dorește, poate să își umple cămara cu bunătăți.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*