Muzeele Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, deschise în perioada 22 – 25 aprilie

Ansamblul Brâncovenesc Potlogi

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, a pregătit o surpriză frumoasă tuturor celor care doresc să își petreacă timpul liber la unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din județul Dâmbovița, oferind turiștilor un program special de vizitare.

Astfel, programul de vizitare al muzeelor deschise în perioada 22 – 25 aprilie 2022 este următorul:

  • Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” poate fi vizitat în intervalul orar 9:00 – 18:30. Având în vedere desfășurarea lucrărilor de restaurare, în cadrul Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” se vor putea vizita doar ruinele Palatului Domnesc și Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești.
  • Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanței”, Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier „Gheorghe Petrașcu”, Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Școlii de Ofițeri „Ferdinand I” la spațiul profan al procesului și execuției soților Ceaușescu și al sfârșitului regimului totalitar din România” – în intervalul orar 9:00 – 17:00;
  • Ansamblul Brâncovenesc Potlogi – în intervalul orar 9:00 – 18:00;
  • Peștera Ialomiței va putea fi vizitată între orele 9:00 – 16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*