Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și-a anunțat prezența la deschiderea oficială a Târgului de Turism al României

Târgul de Turism al României de la ROMEXPO. FOTO cu rol ilustrativ

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, va participa împreună cu secretarul de stat, Emil-Răzvan Pîrjol, la deschiderea oficială a Târgului de Turism al României – cel mai important eveniment pentru industria de turism din țara noastră, care va avea loc joi, 20 februarie, ora 11.00. Ediția de primăvară din acest an se va desfășura în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Cu ocazia Târgului de Turism al României, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri organizează evenimentul de lansare a raportului privind operaționalizarea unei rețele de Organizații de Management al Destinației (OMD) în România. Raportul este rezultatul proiectului derulat în colaborare cu Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și finanțat de Comisia Europeană, prin Direcția Generală Reform, pentru a sprijini înființarea și funcționarea OMD-urilor în România. Evenimentul de lansare va fi urmat de un seminar de lucru susținut de experți la nivel internațional, care va avea drept scop prezentarea în detaliu a raportului și a manualului de operare a OMD-urilor.
La standul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, vizitatorii vor putea descoperi un spațiu special destinat proiectului “EDEN Destinații Europene de Excelență”. Depresiunea Horezu, Parcul Natural Apuseni, Stațiunea Geoagiu – Băi, Ținutul Buzăului, Municipiul Alba Iulia, Jurilovca, Mărginimea Sibiului, Municipiul Suceava și Tăuții Măgherăuș sunt cele nouă destinații europene de excelență care au ocupat locul I în cadrul concursurilor EDEN și care vor fi promovate în cadrul manifestării expoziționale.

Persoanele care doresc să viziteze standul și care vor să adreseze întrebări specialiștilor din minister o pot face în perioada 20-22 februarie între orele 10:00-18:00, iar duminică, 23 februarie, în intervalul 10:00-16:00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*