Ministerul Turismului promovează România în cadrul expoziției de fotografie „Esplora la Romania!”, în capitala modei, Milano

România, promovată în cadrul expoziției de fotografie „Esplora la Romania!", în Milano. FOTO: MAT

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) este prezent, începând de miercuri, 07 iunie, și până pe 20 iunie, în cadrul campaniei de promovare exclusivă a destinației turistice România, la Milano, Italia. Evenimentul este organizat sub forma unei expoziții fotografice, cu tema „Esplora la Romania/ Explore Romania”, fiind amplasată pe una dintre cele mai vibrante străzi, Corso Giuseppe Garibaldi, tranzitată de peste 65.000 de trecători pe zi.

Expoziția include o serie de fotografii, atent selecționate, care surprind autenticitatea celor opt regiuni istorice ale țării prin peisaje spectaculoase, castele renumite pentru arhitectură, design și istorie, precum și prin varietatea celor mai frumoase obiective turistice, care fac din România o destinație perfectă atât pentru un city break, cât și pentru o vacanță.

Așadar, expoziția cuprinde opt panouri publicitare, care au în total 16 poze (opt față/ opt verso), cu dimensiunea de 150 cm x 100 cm, asigurându-se o vizibilitatea necesară. De asemenea, fotografiile sunt însoțite de o descriere, atât în limba italiană, cât și în limba engleză, prin intermediul căreia vizitatorii vor afla informații relevante despre destinațiile prezentate. Scopul campaniei îl reprezintă creșterea interesului publicului internațional față de potențialului turistic românesc.

Timp de două săptămâni, prin organizarea de către MAT a expoziției de la Milano, vom consolida brandul turistic al României în rândul populației din Milano și a vizitatorilor internaționali care se află în aceste zile în capitala europeană a modei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*