Ministerul Turismului oferă 238.000 lei firmei care vrea să se ocupe de amenajarea unui stand la Târgul de Turism al României

Poarta a III-a a Cetății de la Alba Iulia, model pentru standul Târgului de Turism al României. FOTO Andrei Kokelburg
Poarta a III-a a Cetății de la Alba Iulia, model pentru standul Târgului de Turism al României. FOTO Andrei Kokelburg

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de debutul Târgului de Turism al României, reprezentanții Ministerul de resort și-au adus aminte că au nevoie de un stand.

Ministerul Turismului a demarat – abia pe 2 noiembrie – procedura de achiziție publică pentru serviciile de organizare târguri și expoziții cu ocazia Târgului de Turism al României, eveniment programat pentru perioada 15 – 18 noiembrie. Ediția cu numărul 40 are loc la Romexpo.

Suma alocată de minister este de 238.000 lei, iar firmele care doresc să participe la licitație au termen până pe 8 noiembrie să depună o ofertă.

Condorm Caietului de Sarcini, standul Ministerului Turismului trebuie “să ofere un ambient care pornește de la tradiție și componenta cultural-istorică și să transmună într-o manieră modernă un cadru adecvat pentru activitatea de promovare”.

Mesajul pe care acest stand îl va transmite este legat de marcarea Centenarului Marii Uniri, iar tema este: “România – explorați Grădina Carpaților”.

Reprezentanții Ministerului Turismului au cerut ca în stand să fie amplasată Poarta III a Cetății Alba Iulia, dar zona să puncteze și ideea de tehnologizare printr-un video-wall de mari dimensiuni pe care vor rula materialele de promovare.

Firma care se va ocupa de amenajare trebuie să aibă în vedere construirea unei podele înălțate, a unui spați închis divizat pentru birouri, 2 desk-uri cu înălțimea de 110 cm, o masă rotundă cu 4 scaune și un photo booth cu chroma key.

O parte dintre bani va merge și la confecționarea de materiale promoționale: 350 pixuri, 350 agende, 200 brelocuri, 200 insigne și 500 stick-uri cu carcasă magnetică, imitație de lem, imprimate cu logo-ul României.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*