Meșteri în vacanță la Arca lui Noe, în vecinătatea Iașului

Ateliere de mestesuguri pentru copii. FOTO Arca lui Noe

La câțiva kilometri de Iași, pe una din colinele împădurite, în perioadă 7-11 august, Arca lui Noe va organiza din nou ateliere de meșteșuguri pentru copii, în colaborare cu meșteri populari de la Asociația ‘ART-Meșteșugurile Prutului’.

Copiii înscriși trebuie să aibă minim 9 ani. Se va lucra în fiecare zi de la oră 9.00 până la ora 14.00. Ora de pauză și-o vor petrece în parc.

Atelierele din care se poate alege, sunt:

  • Împletituri din sfoară – dna. Silvia Cozmînca;
  • Cioplitura în lemn – dl. Vitali Grumeza;
  • Țesut la gherghef – dna. Eugenia Stan;
  • Împletituri din răchite – dna. Rodica Baltă;
  • Pictura pe lemn – dna. Valentina Acasandei.

Fiecare atelier are max. 10 locuri care vor fi ocupă în ordinea înscrierilor. Taxa de participare: 75 lei. Înscrierile se fac la Arca lui Noe, sau telefonic: 0766315043.

Informații suplimentare: Arca lui Noe, Traian Vuia nr. 44, Bârnova, www.fundația-izvor.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*