GoNEXT TV: Marius Berca, manager operațional Christian Tour, despre o destinație apreciată de români – Tunisia

Jurnalistul Adrian Boioglu și Marius Berca, manager operațional Christian Tour. FOTO Mitică Raftu

Marius Berca, manager operațional Christian Tour, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Marius Berca a povestit cum a devenit Tunisia și nordul Africii la modă, alături de Egipt, Iordania și Maroc.

El a oferit ⁠detalii despre charterele organizate despre Christian Tour și a spus cu cine zboară, cât durează cursele, ce se întâmplă după aterizare și cum ajungi la hotel.

De asemenea, Marius Berca s-a referit și la colaborarea Christian Tour cu Carthage Group, partenerul local din Tunisia care se ocupă de turiștii români care merg acolo în vacanță.

Aceștia pot face, printre altele, o vizită în deșert pe platoul de filmare pentru Star Wars sau pot vedea siturile istorice romane.

Marius Berca explică și cât de sigură este Tunisia și cum pot proceda turiștii români pentru a rezerva o excursie opțională.

El a mai spus ce alte vacanțe inedite are în ofertă Christian Tour și a mai vorbit despre noul sediu al agenției de turism din București și despre ofertele speciale lansate cu ocazia deschiderii.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*