Mamaia a înregistrat un sfârșit de săptămână animat, cu peste 25.000 de turiști aflați în stațiune

Concert live susținut de Anda Adam în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. FOTO: OMD

Weekendul recent încheiat a adus cel mai mare număr de turiști în Mamaia din ultima perioadă. Cele peste 20.000 de locuri de cazare autorizate în stațiune, la care se adaugă alte câteva mii de apartamente private și locuințe de vacanță, au fost ocupate aproape în totalitate. Vremea favorabilă a contribuit la a atrage turiștii, iar atmosfera a fost întreținută de o seară de concerte. Mulți constănțeni s-au alăturat turiștilor și au ales să se bucure de atmosferă și de răcoarea serii, plimbându-se pe faleza din Mamaia.

Acest weekend plin de viață a adus aminte de vremurile de glorie ale stațiunii, când gradul de ocupare atingea aproape 100 la sută pe toată durata sezonului. Chiar dacă interesul turiștilor pentru litoralul românesc a scăzut în ultimii ani, creșterea calității serviciilor oferite de Mamaia și acțiunile de promovare încep să își arate rezultatele, iar stațiunea își confirmă titlul de „Destinația anului 2023”.

Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța, asociația prin care autoritățile locale și patronatele gestionează promovarea stațiunii, sunt încrezători că interesul pentru Mamaia este în creștere și că turiștii vor continua să aleagă această destinație în număr din ce în ce mai mare.

„Ne așteptăm ca și săptămânile viitoare să fie la fel de aglomerate. Succesul acestui weekend confirmă că Mamaia rămâne una dintre destinațiile de top ale României. Evenimentele pe care le-am organizat au reușit să anime din nou faleza și să reînvie spiritul specific al stațiunii, care își obișnuise vizitatorii cu distracție și relaxare. Am fost bucuroși să vedem terasele pline de turiști și localnici de toate vârstele, pentru că revigorarea stațiunii aduce beneficii atât turismului românesc, cât și economiei locale”, a declarat George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Un eveniment muzical organizat de OMD Mamaia-Constanța a adunat sâmbătă în fața scenei amenajate în piațeta Cazinoului Mamaia peste 1.500 de spectatori. Concertele live susținute de Anda Adam și Adda au transformat centrul stațiunii într-un loc vibrant de distracție și bună dispoziție.

Datorită temperaturilor ridicate atât în aer, cât și în apa mării, precum și unui calendar încărcat de evenimente, gradul de ocupare în Mamaia se anunță ridicat până la finalul acestui sezon. Pentru ultimul weekend al lunii iulie, OMD Mamaia-Constanța anunță un nou spectacol ce va avea loc în stațiune. Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20.30, What’s Up și Mălina Avasiloaie vor susține un concert live pe aceeași scenă din fața Cazinoului Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*