Ludovic Orban, în vizită în Centrul Vechi: „România poate reveni la normal cu prudență și responsabilitate”

Ludovic Orban a vizitat terasele din Centrul Vechi al Capitalei. FOTO Facebook Ministerul Turismului
Ludovic Orban a vizitat terasele din Centrul Vechi al Capitalei. FOTO Facebook Ministerul Turismului

Premierul Ludovic Orban a vizitat, sâmbătă după-amiază, alături de secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Direcția Generală Turism, Emil-Răzvan Pîrjol, mai multe terase din Centrul Vechi al Capitalei.

Potrivit Direcției Generale Turism din MEEMA, vizita a fost făcută la invitația reprezentanților din industria HORECA, membrii Executivului dorind să ofere un semnal de revenire graduală la normal a vieții sociale, cu respectarea condițiilor sanitare.

„România poate reveni la normal cu prudență și responsabilitate. Am fost bucuros să constat că proprietarii teraselor s-au organizat astfel încât să-și poată desfășura activitatea în condiții sigure pentru clienți”, a declarat Ludovic Orban.

Industria ospitalității își reia treptat activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*