Linia de autobuz 780 va asigura, în zilele de 14 și 15 martie, legătura până la Aeroportul Internațional Henri Coandă

Linia de autobuz 780 va asigura, în zilele de 14 și 15 martie, legătura până la Aeroportul Internațional Henri Coandă. FOTO: CFR SA

Personalul feroviar de specialitate desfășoară în zilele de 14 și 15 martie, în intervalul orar 09.00 – 13.30, reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale în HM Pajura, Mogoșoaia și în zona racordului spre Aeroportul Internațional Henri Coandă, conform reglementărilor feroviare.

Potrivit CFR SA, reviziile se vor desfășura cu scoaterea de sub tensiune a liniei de contact și închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația București Nord – Pajura – Mogoșoaia – Aeroport, între orele 09.00 – 13.30. Astfel, în zilele de 14 și 15 martie, legătura directă spre și dinspre aeroport va fi asigurată de Societatea de Transport București Ilfov, care redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă, pe care vor circula patru autobuze, în intervalul orar 09.00 – 14.20, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, pe următorul traseu, la un interval de succedare de 30 de minute:

pe sensul de mers spre terminalul „Aeroport Henri Coandă”: Gara Basarab, bulevardul Dinicu Golescu, Piața Gării de Nord, Calea Griviței, strada Clăbucet, strada Aviator Popișteanu, bulevardul Expoziției, Piața Presei Libere, Șoseaua București – Ploiești, Alei Aeroport Henri Coandă, Aeroportul Internațional Henri Coandă Sosiri.

pe sensul de mers spre terminalul „Gara Basarab”: Aeroportul Internațional Henri Coandă, Alei Aeroport Henri Coandă, Șoseaua București – Ploiești, bulevardul Mărășești, bulevardul Expoziției, strada Aviator Popișteanu, strada Dornei, strada Puțul lui Crăciun, bulevardul Ion Mihalache, Calea Griviței, Piața Gării de Nord, bulevardul Dinicu Golescu, Gara Basarab.

În perioada desfășurării lucrărilor feroviare, CFR SA a solicitat celor doi operatori de transport feroviar de călători – CFR Călători și Transferoviar Călători – anularea a 12 curse, din cele 72 prevăzute în orarul zilnic de circulație pe relația București Nord – Aeroport International Henri Coandă București T1, celelalte trenuri respectând programul de circulație stabilit în Mersul Trenurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*