La Covasna se desfășoară în perioada 19-22 septembrie Bursa și Forumul de turism balnear

A XlV-a ediție a Bursei și Forumului de turism balnear. FOTO Facebook/Hotel Caprioara

OPTBR, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România i-a invitat pe membrii ANAT interesați, la cea de-a XlV-a ediție a Bursei și Forumului de turism balnear.

La evenimentul de la hotelul Căprioara din Covasna, iau parte specialiști de renume din țară și din străinătate, care prezintă informații pe teme de actualitate în domeniu.

Sunt așteptați să participe deținătorii de spații pentru turismul balnear, agenții de turism, producători, distribuitori de produse și echipamente destinate sectorului de turism balnear și spa, cercetători, reprezentanți ai mediului academic și ai presei. Programul cuprinde și momente interesante de relaxare și socializare.

„Client” în loc de pacient și “experiență autentică trăită”, nu tratament pentru o boală. Aceasta este viziunea noastră pentru o nouă ofertă balneară a României“, susține Ioana Marian, manager la Global Wellness Day Romania, participantă la acest eveniment

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*