Karpaten Turism vine la Târgul de Turism al României cu destinații noi de vacanță și reduceri de până la 45 la sută

Târgul de Turism al României a avut loc în perioada 24 - 27 februarie, la Romexpo. FOTO Ovidiu Oprea

Karpaten Turism vine la Târgul de Turism al României cu reduceri de până la 45 la sută la pachetele turistice. Agenția a pregătit pentru ediția de primăvară a acestui eveniment destinații noi și îi așteaptă pe vizitatori cu un stand spectaculos, ce recreează atmosfera de vacanță.

„Am încercat să aducem mai aproape de turiști atmosfera de vacanță din destinațiile cele mai iubite – Maldive, Kenya, Republica Dominicană, Maroc, Egipt și Turcia – prin crearea unor zone dedicate, în cadrul standului nostru. De exemplu, pentru Republica Dominicană am construit un beach bar, specific plajelor caraibiene și vom avea pe tot parcursul evenimentului barmani care vor servi cocktailuri clienților noștri. Pentru Maldive am construit un bungalou și un ponton, la zona de Maroc vom avea un bazar cu produse tradiționale, iar la Thailanda vom amplasa o furgonetă cu înghețată thailandeză”, spune Alexandra Mărginean, Manager de marketing la Karpaten Turism.

Printre ofertele Karpaten Turism prezentate la târg se numără, de asemenea, circuite și croaziere al căror preț de pornire este 179 euro/ persoană. De exemplu, un circuit în Cappadocia include transport cu avionul, taxe aeroport, transport cu autocarul, mic dejun, 7 nopți de cazare în hotel de 4 stele, mic dejun și asistență turistică în limba română. De asemenea, vacanțele exotice cu zbor direct, către Maldive, Kenya, Capul Verde, Sri Lanka și Republica Dominicană, pentru care agenția este recunoscută și premiată, au prețuri de la 849 euro/persoană.

Cu ocazia Târgului de Turism, touroperatorul lansează chartere cu zbor direct către noi destinații: Aqaba (Iordania), Nevsehir (Cappadocia, Turcia), Samos (Grecia), Djerba (Tunisia), Agadir (Maroc) și Tivat (Muntenegru).

Târgul de Turism al României se desfășoară în perioada 24 – 27 februarie, la Romexpo. Este prima ediție în format fizic, de la începutul pandemiei COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*