Jurnalist bulgar, membru în Comitetul Executiv al FIJET, a lansat la Sofia cartea „17 Weekenduri“

Jurnalist bulgar, membru în Comitetul Executiv al FIJET, a lansat la Sofia cartea „17 Weekend-uri“

Pe 17 mai a avut loc, la Sofia, lansarea cărții „17 Weekenduri“, scrisă de Plamen Starev și Christian Minchev, din dorința de a prezenta 17 propuneri de călătorie ale acestora.

Jurnalistul Plamen Starev, secretar general al ABUJET Bulgaria și membru în Comitetul Executiv al FIJET a prezentat peste 200 de atracții culturale și istorice interesante din Bulgaria.

Fotograf i-a fost Kristian Minchev, membru ABUJET Bulgaria și membru FIJET, cameraman la Televiziunea publică din Bulgaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*