Învață ce și cât trebuie să mănânci la festivalul “Brașovul Mănâncă Sănătos”

Festivalul „Brașovul Mănâncă Sănătos“ a ajuns la a III-a ediție

Anul acesta brașovenii și turiștii sunt invitați să participe la cea de-a III a ediție a expoziției culinare, cu vânzare, „Brașovul mănâncă sănătos”. Evenimentul este unul aniversar pentru Centrul Leia, care împlinește doi ani de existență, timp în care a promovat constant un mod sănătos de alimentație și a încurajat permanent producătorii locali, precum și produsele autohtone.

Cea de-a treia ediție, organizată de Centru Leia & Junii Brașovului între 3 și 6 aprilie, este o ediție cu multe surprize. Vor fi trei ateliere de gătit în care vizitatorii vor învăța practic cum pot să mănânce sănătos și variat, vor fi expozanți, producători locali, care vă vor încânta simțurile cu produsele lor minunate, va fi și câte o tombolă din oră în oră cu produse oferite de expozanți, precum și o degustare de produse.

Seara se va încheia cu un concert folk oferit de grupul CuVnt compus din Dafina Neagu, Alexandru Robescu și Andrei Ion și un pahar de șampanie.

Atât brașovenii, cât și turiștii sunt așteptați să vină la Casa Junilor din Brașov, în Poarta Schei nr.1, pentru a lua parte la târg “altfel” decât sunt obișnuiți. Intrarea este liberă dar se plătește însă 15 lei de familie la atelierele de gătit, pentru cine dorește.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*