În ultimul weekend din iunie haideți la Tulcea, la Pelicam

Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni - Pelicam

Cel mai verde festival al verii se întâmplă și anul ăsta între 21 și 24 iunie la Tulcea, unde vă așteptăm cu documentare alese despre oameni și mediu, cu dezbateri, workshop-uri, concerte și cu întâlniri memorabile cu oameni de film și oameni iubitori de natură din toată lumea.

Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni – Pelicam are loc pentru al șaptelea an în cinci spații din Tulcea: Centrul Cultural Jean Bart, Casa Avramide, Muzeul de Artă, Piața Civică și campingul Pelicam pe malul lacului Ciuperca.

„Ne adunăm din nou la gura Deltei Dunării să ne bucurăm de filme, de natură, de pește, de răsărituri și de muzică. Anul ăsta avem și câteva noutăți. Împreună cu Cinemobilul vom proiecta filme despre mediu prin cartierele tulcene în serile premergătoare festivalului: 18, 19 și 20 iunie. De asemenea, Cinemobilul se va plimba și prin școlile din Tulcea, unde elevii vor putea viziona documentare despre mediu în ultima săptămână de școală: 11-15 iunie“, spun organizatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*