Haideți în Fîntînele și Sibiel la târgul și degustarea de mere din soiuri tradiționale vechi

Târgul și degustarea de mere din soiuri tradiționale vechi,

Locuitorii din satele Fîntînele (Cacova) și Sibiel vă invită să participați la Târgul și degustarea de mere din soiuri tradiționale vechi, în 21 şi 28 octombrie.

Într-o scurtă plimbare, aveți ocazia să redescoperiți cele două localități și din perspectiva unei frumoase povești a pomiculturii românești, să regăsiți gustul merelor din copilăria dvs. și să vă bucurați de un peisaj rural veritabil, dominat încă de imaginea livezilor-fâneață.

Cele două evenimente, vă oferă posibilitatea să:

  • participați la o degustare de mere din soiuri vechi și astfel să vă amintiți sau să descoperiți soiul sau soiurile care vă plac;
  • achiziționați soiuri de mere și pere pe care nu le mai găsiți în comerțul actual, dar și nuci, must de mere, oțet de mere etc.;
  • contribuiți astfel la salvarea de la dispariție a acestor soiuri vechi și la conservarea acestei bogății genetice locale;
  • vă plimbați pe cele două circuite eco-muzeu, aflând noi povești locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*