Guvernul are în vedere lansarea unei scheme de ajutor de stat HoReCa2

Întâlnire la Brașov a reprezentanților industriei turistice cu ministrul Antreprenoriatului și Turismului. FOTO ANAT

Oameni de afaceri și reprezentanți ai industriei turistice brașovene s-au întâlnit, la Brașov, cu Constantin – Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului. ANAT a fost reprezentată de George Cioceanu, prim vicepreședinte, și de Cristian Vlad, președintele Consiliului Regional Centru. Întâlnirea a avut scopul de a aduce în discuție aspecte importante privind promovarea și dezvoltarea sustenabilă a turismului și a mediului de afaceri din Brașov.

Potrivit ANAT, s-a urmărit implicarea activă a principalilor jucători și factori de decizie din turismul și mediul antreprenorial brașovean, în semnalarea problemelor cu care se confruntă și identificarea de comun acord a oportunităților pentru rezolvarea acestora, precum și conceperea de programe, menite să ducă la dezvoltarea unei destinații turistice atractive și a unui mediu antreprenorial competitiv pe termen lung, care să fie funcționale, din toate punctele de vedere.

„Guvernul are în vedere lansarea unei scheme de ajutor de stat HoReCa2, în care ar putea fi incluse și firme din domeniul serviciilor conexe, precum cele de agrement, însă numai în a doua jumătate a anului, după rectificarea bugetară”, a declarat ministrul Constantin-Daniel Cadariu.

Totodată, acesta a precizat că cei peste 8.300 de beneficiari ai schemei de ajutor de stat HoReCa urmează să își primească banii până la sfârșitul lunii ianuarie, menționând că, în această perioadă, MAT lucrează la închiderea Măsurii 1, unde plățile ar urma să înceapă în scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*