GoNEXT TV Grigoris Tassios, Președintele Organizației Turistice din Halkidiki: “30% dintre turiștii care vin la noi sunt din România”

Grigoris Tassios, Președintele Organizației de Turism din Halkidiki, Grecia. FOTO Mitică Raftu
Grigoris Tassios, Președintele Organizației de Turism din Halkidiki. FOTO Mitică Raftu

Grigoris Tassios, președintele Organizației Turistice din Halkidiki este invitatul lui Adrian Boioglu la emisiunea de la GoNEXT TV. Tassios a explicat modul în care organizația sa s-a format, dar și cum lucrează pentru a atrage noi membri. Totodată, invitatul lui Adrian Boioglu a vorbit despre ce face Halkidiki o zonă atât de vizitată și care sunt punctele care nu trebuie ratate de un turist.

Tassios a explicat și care este relația organizațiilor de turism locale sau regionale cu Ministerul Turismului din Grecia și cum sunt atrași – către aceste zone – tot mai mulți turiști români în fiecare an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*