GoNEXT TV: Mohamed Mirsaad, Manager Agenție de Turism din Maldive: “Avem cazări de la 80 la 10.000 Euro. Tu decizi ce cauți”

Mohamed Mirsaad, Manager Agenție de Turism din Maldive. FOTO Adrian Boioglu

Mohamed Mirsaad, managerul unei agenții de turism din Maldive, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Mohamed Mirsaad a spus care sunt prețurile unei vacanțe în Maldive, ce poți face acolo în resorturi, dar și în afara lor și care este cea mai bună perioadă din an să mergi în Maldive.

De asemenea, Mohamed Mirsaad a vorbit și despre cum văd reprezentanții agențiilor din Maldive Târgul de Turism din România.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*