GoNEXT TV: Liviu Mirea, inițiatorul proiectului “Pro Fundata”, despre ce înseamnă acest demers

Liviu Mirea. FOTO Adrian Boioglu

Liviu Mirea, inițiatorul proiectului “Pro Fundata”, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Liviu Mirea a povestit, în primul rând, despre ce înseamnă această inițiativă. Apoi a explicat cum se poate ajunge la Fundata, ce poate face acolo un turist, ce opțiune de cazare și de masă are, dar și ce activități poate face în natură.

De asemenea, Liviu Mirea a mai vorbit despre cum încearcă “Pro Fundata” să realizeze o legătură cu comunitatea și să promoveze zona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*