GoNEXT TV: Cristian Bărhălescu, vicepreședinte ANAT Sud-Est: “Voucherele de vacanță au ajutat turismul intern să supraviețuiască perioadei de pandemie”

Cristian Bărhălescu, vicepreședinte ANAT Sud - Est. FOTO Paul Alexe

Vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism Sud-Est (ANAT Sud-Est), Cristian Bărhălescu, s-a aflat în studioul GoNEXT, fiind invitatul jurnalistului Paul Alexe.

Discuția s-a axat pe problemele cu care se confruntă industria ospitalității, după un an de pandemie, și care sunt soluțiile pentru ieșirea din criză. Cristian Bărhălescu a explicat care sunt beneficiile acordării voucherelor de vacanță și de ce industria turismului ar fi avut nevoie de aceste bonuri de valoare, în special în această perioadă. Acesta a spus că decizia guvernului de a nu acorda, în acest an, vouchere de vacanță este una nefericită și care va avea un impact negativ asupra unei industrii deja îngenunchiată de criza pandemică.

Manager al uneia dintre cele mai cunoscute agenții de turism din țară, Icar Tours Constanța, invitatul GoNEXT a oferit și câteva sfaturi pentru cei care intenționează să-și planifice viitoarele vacanțe, atât în țară, cât și în străinătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*