GoNEXT TV Cristian Bărhălescu, președinte ANAT Sud-Est, despre alegerile pentru șefia ANAT și despre activitatea OMD-urilor

Cristian Bărhălescu, președintele ANAT Sud Est. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT
Cristian Bărhălescu, președintele ANAT Sud Est. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT

Cristian Bărhălescu, președintele ANAT Sud-Est, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu această ocazie, Cristian Bărhălescu a vorbit despre noua lui funcție, de președinte ANAT Sud-Est, a explicat de ce a candidat.

De asemenea, el a vorbit și despre activitatea ANAT și de ce este relevantă acum asociația.

Cristian Bărhălescu a discutat și despre alegerile pentru președintele ANAT și i-a caracterizat pe cei doi candidați: Adrian Voican și Alin Burcea.

Președintele ANAT Sud-Est s-a mai referit la activitatea OMD-urilor și a spus ce crede despre faptul că OMD-urile de pe litoral nu au fost la Târgul de Turism al României, ediția din februarie.

Cristian Bărhălescu a anunțat ce este la modă în materie de vacanță și a spus unde ar merge el în acest an în țară și în străinătate.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*