GoNEXT TV: Aydin Cenginli dezvăluie secretul gustului autentic din Istanbul la restaurantele Konak din Constanța

Aydin Cenginli, managerul restaurantelor Konak din Constanța și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Mitică Raftu

Aydin Cenginli, managerul restaurantelor Konak din Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, el a spus povestea familiei Cenginli – cum a ajuns tatăl lui la Constanța și a deschis restaurantele, apoi a rămas doar cu Konak.

Acum deține 2 restaurante normale, 2 de tip fast food, un magazin cu produse turcești, o frizerie și o măcelarie.

Aydin Cenginli dezvăluie cum a adus gustul de la Istanbul la Constanța, de unde sunt ingredientele și condimentele și cum găsește angajați în Turcia și cum îi selectează.

Aydin Cenginli mai spune care sunt cele mai apreciate feluri de mâncare, cele mai dorite deserturi și de ce nu servește alcool la Konak.

Ne vedem și pe DELTA TV – Televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud-Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Reportajele și emisiunile de calitate sunt pe www.deltatv.ro

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*