GoNEXT TV: Andi Chirilov, manager al agenției Laguna Tour, face o comparație între turismul din România și cel din Bulgaria

Andi Chirilov. FOTO Adrian Boioglu

Andi Chirilov, manager al agenției de turism la Laguna Tour, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Andi Chirilov a făcut o comparație în turismul de litoral din România și cel din Bulgaria și a explicat cum au gestionat vecinii noștri perioada de pandemie în domeniul ospitalității și cum am făcut-o noi. Cele două țări se află pe ultimele două locuri în privința vaccinări din Uniunea Europeană.

El a prezentat și câteva oferte pentru ski în Bulgaria în această iarnă, dar și pentru anul viitor.

De asemenea, Andi Chirilov a vorbit și despre Târgul de Turism al României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*