GoNEXT TV: Alin Burcea, Paralela 45, despre cursele charter către Antalya: “Constanța are cel mai mare grad de ocupare”

Alin Burcea, CEO Paralela 45. FOTO Adrian Boioglu

Alin Burcea, CEO-ul Paralela 45 face un pariu îndrăzneț. Curse aeriene de pe mai multe aeroporturi românești către Antalya. Printre acestea, cel de la Constanța are cel mai mare grad de ocupare. Cursele au fost lansate după cutremurul devastator din Turcia, dar turiștii trebuie să știe că zona Antalya rămâne deschisă pentru cei care își doresc vacanțe de calitate.

Alin Burcea este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu în emisiunea de la GoNEXT TV.

Urmăriți o discuție despre cum au evoluat aeroporturile românești în ultimii ani și care sunt cele mai avansate din punct de vedere al facilităților oferite turiștilor. Burcea explică și deciziile care au stat în spatele acestor curse charter, dar și modul în care ele vor fi extinse în sezonul sau anul următor către Creta, Egipt sau Dubai.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*