GoNEXT TV: Alin Burcea, CEO Paralela 45, despre măsurile luate de către Guvern pentru ajutorarea turismului

Alin Burcea, CEO Paralela 45
Alin Burcea, CEO Paralela 45

Alin Burcea, CEO Paralela 45, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

El a povestit despre măsurile de ajutorare luate de Guvern pentru turism și domeniul HoReCa, printre care Măsura 2, Măsura 3, Horeca 20%.

De asemenea, Alin Burcea explică modul în care vaccinarea ajută domeniul turismului, cum vede proiectul de lărgire a plajelor și face o analiză între sudul și nordul litoralului românesc.

De asemenea, Alin Burcea se referă și la relația dintre administrațiile locale din Năvodari, Constanța și Mangalia și oamenii de turism.

CEO-ul agenției de turism Paralela 45 anunță care sunt destinațiile în trend și spune unde merge în vacanță iarna și vara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*