GoNEXT TV: Adi Voican, vicepreședinte FAPT: „Există niște bani ai investitorilor, dacă turismul este promițător, banii vor veni în turism. Dacă nu este promițător, banii nu mai vin, se duc în alte afaceri”

Adi Voican. FOTO Paul Alexe

Adi Voican, vicepreședintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România și un activ promotor al destinațiilor turistice din România, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la GoNEXT TV. Discuția s-a purtat într-un cadru relaxant, la bordul navei fluviale de croazieră MS Diana, care a efectuat prima croazieră cu plecare din Orșova, către localitățile sârbe Veliko Grădiște și Belgrad.

În cadrul interviului, Adi Voican ne-a împărtășit impresiile sale despre croazierele fluviale, cu accent pe experiența zilelor petrecute la bordul MS Diana, un mod inedit pentru turiștii români de a-și petrece vacanțele. Nu a fost ocolit nici subiectul începutului de sezon estival pe litoral, și nici cel cu privire la necesitatea îmbunătățirii dialogului dintre autoritățile publice și jucătorii privați implicați în turism, un rol important avându-l Organizațiile pentru Managementul Destinațiilor Turistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*