GoNEXT TV: George Măndilă, Președintele OMD Mamaia – Constanța anunță un nou concurs pentru identitatea stațiunii: “Cel mai bun din țară să câștige!”

George Măndilă, președintele OMD Mamaia - Constanța. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT
George Măndilă, președintele OMD Mamaia - Constanța. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT

George Măndilă, Președintele OMD Mamaia – Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

George Măndilă a vorbit despre participarea la târgurile de turism din toamnă și din primăvăra, dar și despre strategia de evenimente a stațiunii Mamaia și cum a fost aleasă firma care o va elabora.

Președintele OMD Mamaia – Constanța a făcut și o analiză a sezonului 2023 și a explicat de ce nu participă la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă.

De asemenea, el a prezentat idei despre cum ar putea fi prelungit sezonul estival și cum pot fi aduși turiști străini în Mamaia.

George Măndilă a mai anunțat cum va fi ales un nou logo pentru stațiunea Mamaia.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*