FOTO VIDEO Planuri de vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă. Delta este frumoasă în orice anotimp, iar iarna vine cu ceva în plus

Lebăda Luxury Resort & Spa din Delta Dunării. FOTO Paul Alexe

Greu încercată în contextul pandemic, industria ospitalității din România încearcă să găsească soluții de supraviețuire. De cealaltă parte, pentru a depăși interdicțiile din ce în ce mai severe, turiștii caută soluții de vacanță pentru perioada sărbătorilor de iarnă, în locații mai puțin aglomerate, mai puțin expuse, care să le garanteze toate condițiile de siguranță sanitară.

O invitație tentantă vine dintr-o destinație mai puțin uzitată pe perioada iernii, dar care poate oferi surprize extrem de plăcute: Delta Dunării.

Delta Dunării este frumoasă în orice anotimp, dar iarna, prin faptul că începe să lipsească vegetația, ne dă posibilitatea să vedem frumusețea Deltei în profunzimea sa, în zone pe care în timp de vară ne este imposibil să le vedem. Într-adevăr, se poate spune că Delta este un pic mai săracă iarna, lipsa păsărilor călătoare este evidentă, dar cu toate acestea, Delta păstrează o faună bogată, care este activă.

Iar acest lucru reprezintă o atracție pentru pasionații de fotografie și pentru cei care nu au văzut Delta cu acești ochi. Iarna, Delta vine cu ceva în plus. Vine cu canalele înghețate, unde se poate chiar patina, se poate pescui la copcă, a explicat, pentru GoNEXT, Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD).

Mai mulți operatori din turism, din zona Deltei, au pregătit pachete atractive, pentru toate buzunarele, care să pună în valoare toate avantajele acestei zone, începând cu redescoperirea tradițiilor celor 14 minorități etnice care conviețuiesc în arealul Deltei, a modului în care acestea sărbătoresc Craciunul și anul nou, atât pe rit nou, cât și pe rit vechi.

Situat într-o zonă retrasă, la aproximativ 30 de minute de mers cu barca de la debarcaderul din Murighiol, una dintre porțile tradiționale de intrare în Deltă, Complexul turistic Egreta Hidroturism Uzlina este pregătit să-și întâmpine oaspeții, adresându-se în special grupurilor.

Noi, la Egreta Hidroturism am făcut o dată acțiunea de Revelion, o dată cea de Crăciun, în doi ani distincți. Suntem una dintre puținele unități încălzite din Deltă, cu posibilități de activitate non-stop și am organizat atunci când am avut grupuri complete, pentru că nu putem face așa cum se întâmplă în orașele mari, să aducem turiști individuali, pe care îi aducem de la mal, cu barca.

În acest an, dacă nu vom avea interdicții date de lege, vom organiza din nou acțiuni de Crăciun și de revelion, plus Sf.Ion și Crăciunul pe stil rusesc, cel puțin vom încerca să promovăm pachete de aecst tip. Dacă rămân închise unitățile de alimentație din orașele mari, avem posibilitatea să avem turiști, na declarat Dan Ghinescu, managerul Complexului Egreta Hidroturism Uzlina.

Nu departe, la Crișan, pe o insulă, chiar la intersecția Brațului Sulina cu Dunărea Veche, amatorii de ospitalitate de lux pot descoperi o locație ideală: Complexul Lebada Luxury Resort & SPA. Adus la standarde de cinci stele cu doar doi ani în urmă, stabilimentul este pregătit să satisfacă și cele mai exigente cerințe, în atmosfera specifică turismului deltaic. În această iarnă, în premieră, Lebada Luxury Resort & SPA este pregătită cu oferte atractive de petrecere a vacanțelor.

Da, ne pregătim pentru minivacanța de 1 Decembrie, pentru Crăciun și revelion, un sezon de sărbători de iarnă minunat, sperăm să reușim să atragem cât mai mulți oaspeți cu ofertele noastre. Anul trecut a fost de pionierat pentru noi, a fost primul an, dar anul acesta ne-am pregătit mai bine, aducem tradiții românești, tradiții locale, aducem mâncare foarte bună, aducem condiții de cinci stele în Deltă și îi așteptăm pe turiști cu inima deschisă, a dezvăluit, pentru GoNEXT, Beniamin Crăciun, Director General Lebăda Luxury & Spa Resort.

Pachetele de vacanță pregătire pentru această perioadă pornesc de la 139 euro de persoană / noapte și ajung la 149 euro de persoană / noapte. Ce cuprind aceste pachete, aflăm de la Andrada Popovici, Director de comunicare Lebăda Luxury & Spa Resort.

Avem foarte multe surprize pregătite pentru turiștii noștri, pentru această iarnă. Primul pachet de vacanță pe care îl avem este pentru minivacanța de 1 Decembrie, unde clienții pot alege pentru două nopți de cazare sau patru nopți de cazare.

Prețurile pornesc de la 139 euro de persoană / noapte. În acest pachet, clienții beneficiază de toate mesele, transferul este gratuit și vor avea parte de multe surprize, cum ar fi ansamblul folcloric, DJ, preparate care sunt semnate de către bucătari de cinci stele și, deasemenea, acces gratuit la toate facilitățile din cadrul resortului.

Totodată, există și activități opționale, care pot fi rezervate, de exemplu de o excursie la pădurea Letea sau pe canale, bărcile noastre fiind acoperite și încălzite, de asemenea pot beneficia de SPA sau pot merge la pescuit, a dezvăluit Andrada Popovici.

Evident, ofertele pentru Crăciun și Revelion sunt cel puțin la fel de atractive, fiind pigmentate cu multe surprize, specifice Sărbătorilor de Iarnă.

La fel, de Crăciun și de Revelion, am pregătit foarte multe surprize, prețurile pornesc de la 145 euro de persoană / noapte, de Crăciun, cu mesele incluse, transferul inclus și, bineînțeles, Moș Crăciun care a pregătit foarte multe surprize. Pentru noaptea dintre ani, îi așteptăm la magazinul nostru vestimentar, cu producții semnate de designeri naționali și internaționali, astfel că dacă doamnele nu s-au hotărât ce să poarte, pot alege de aici, de la noi.

Prețurile pachetului de vacanță pornesc de la 149 euro de persoană / noapte, cu toate mesele incluse, transfer inclus și cina specială pentru noaptea dintre ani, a mai spus Andrada Popovici.

La final, pentru cei care vor să-și facă o mică idee despre specialitățile culinare pregătite la Lebăda Luxury & Spa Resort, chef Marius Poteraș a pregătit o rețetă delicioasă, creveți cu sos de ardei copt. Recomandare, marca GoNEXT!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*