FOTO VIDEO Marea Neagră, așa cum nu ai văzut-o niciodată la sfârșit de Martie! Imagini spectaculoase din timpul Codului Galben

Plaja 3 Papuci din Constanța pe timp de furtună. FOTO Cătălin Schipor

Plaja 3 Papuci din Constanța a fost lărgită anul trecut și devine din ce în ce mai folosită de constănțeni și de turiștii care o descoperă. Dacă în alti ani, la sfârșit de martie, te puteai plimba pe mal pentru o cură de aer curat, în 2018 trebuie să ai curaj să te apropii de țărm.

Valurile s-au spart “nervoase” de mal, iar marea a vuit a furtună de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*