FOTO VIDEO  A început programul “Litoralul pentru toţi”.  Tarife cu până la 70% mai mici pentru un sejur la malul mării

Litoralul românesc. FOTO Paul Alexe

Vara s-a terminat, dar asta nu înseamnă că turiştii se dau plecaţi din staţiunile de pe litoral. Deşi, calendaristic, vine toamna, vremea este perfectă pentru plajă, iar apa mării  este numai bună pentru scăldat. Mai mult, în această perioadă a început şi programul Litoralul pentru toti, care aduce tarife cu până la  70 la sută mai mici. Aproximativ 50 de hoteluri de pe litoral s-au înscris în acest program, iar numărul locurilor de cazare este de aproape 10.000.

„De la 1 septembrie, tarifele vor scădea cu 25 la sută, iar din 9 septembrie cu încă 25 la  sută. Cu alte cuvinte, vom opera cu preţuri la mai puţin de jumătate faţă de sezonul estival. În ceea ce priveşte programul Litoralul pentru toţi, avem două oferte pe care le am pregătit simultan, adică oferim o noapte gratuită pentru un sejur de 4  nopţi şi pe lângă redurerile de sezon, mai aplicăm o reducere suplimentară, de 15 la sută,”, a declarat pentru GoNEXT, Iulian Tenie, managerul hotelului Bicaz, din staţiunea Mamaia.

Ofertele sunt pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Hotelierii au pregătit pachete care mai de care mai atractive, pentru a-i răsfăţa pe turiştii care vor să profite de ultimele zile cu soare, la malul mării.

,, Am avut toată vara scăderi de preţuri şi vom avea în continuare. Pentru hotel, avem undeva la 200 de lei, două şezlonguri incluse în preţ, plus parcare gratuită”, a declarat Paul Marin, managerul hotelului Olt, din Mamaia.  

Iar reduceri sunt în toate staţiunile de pe litoral. La agenţiile de turism, rezervările curg, semn că oamenii vor să profite din plin de sezonul estival.

„Reducerile faţă de tarifele din vârful sezonului sunt de peste 50 la sută, este oportun să vină pe litoral turiştii, având în vedere că este una dintre cele mai mici oferte din an şi sperăm ca acst lucru să impulsioneze vânzările.Sunt foarte mulţi turişti care işi doresc să vină spre sfârşitul sezonului, mai ales că acum nu mai e aglomerat, iar vremea este foarte bună. În staţiunea Mamaia, la un hotel de 3 stele, preţurile pornesc de la 99 de lei pe noapte”, a afirmat Ştefan Necula, reprezentantul agenţiei de turism Litoralul Românesc.

Turiştii aflaţi în staţiuni în această perioadă spun că au venit tocmai pentru că tarifele sunt mai mici. Chiar şi aşa, însă, se simte o uşoară creştere a preţurilor faţă de anii anteriori.

,,Puţin o să dea în jos, la vremea asta e cam pustiu. Am zis că în sezon e prea cald şi din cauza preţurilor, că e puţin mai ieftin”, a spus o turistă abia ajunsă pe litoral.

,,E sărăcie peste tot, bine ar fi să mai scadă. Chiar dacă se ieftinesc, îţi trebuie un ban”,  a declarat un alt turist.

În sudul litoralului, pentru o noapte de cazare, fără mic dejun, tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană. Sejururile se pot achita şi cu vouchere de vacanţă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Magia sărbătorilor de iarnă vine la Constanța. Cum va fi târgul de Crăciun de la malul mării – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*