FOTO Teatrul Elisabeta din București continuă stagiunea online cu un spectacol LIVE: Capcană pentru un bărbat căsătorit

Teatrul Elisabeta din București continuă stagiunea online cu un spectacol LIVE

Teatrul Elisabeta din București se întoarce în casele iubitorilor de teatru cu piesa „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, o comedie polițistă online, difuzată „live” vineri, 23 aprilie, de la ora 20.30.

Spectacolul promite o experiență de neuitat, în care umorul și suspansul scot la iveală secretele tuturor personajelor. Un comisar de poliție excentric, un soț confuz, o soție „dispărută”, un preot suspect, o infirmieră indiscretă și un pictor vagabond sunt personajele ale căror acțiuni ciudate îi vor ține pe spectatori cu sufletul la gură, mai bine de două ore, în această reușită comedie.

Urmărită de peste 10.000 de spectatori din întreaga țară, de la premieră și până în prezent, comedia aduce în prim-plan o distribuție de excepție, avându-i în rolurile principale pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc și Ștefan Pavel. Alături de ei, îi puteți vedea pe Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Balan și Maria Magdalena Țapu.

„În regia lui Puiu Șerban, veți avea șansa de a descoperi adevărul din spatele indiciilor strecurate în poveste. Tensiunea, schimbările de situație și suspansul sunt întreținute cu momente de umor și surpriză. Finalul este atât de neașteptat, încât i-ar face geloși până și pe Agatha Christie sau pe Sherlock Holmes”, spun despre piesă reprezentanții Teatrului Elisabeta.

Comedia poate fi urmărită „live”, vineri, 23 aprilie, de la ora 20.30 urmând link-ul https://teatrulelisabeta.ro/capcana-pentru-barbat-casatorit-online/ și înregistrat, până pe 25 aprilie, de la ora 23.00, pe platforma online 4Stream.ro. Biletele pot fi achiziționate de pe aceeași platformă: https://www.4stream.ro/events/capcana-pentru-un-barbat-casatorit.

„De acum, puteți urmări comediile voastre preferate din confortul propriei case, accesând TeatrulElisabeta.ro, secțiunea Stagiune Online, unde puteți găsi bilete și informații suplimentare”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*