FOTO Teatrul de Vară din Costinești, rampa de lansare a multor artiștii români, se redeschide după patru ani, reabilitat și redotat

Teatrul de Vară din Costinești a fost reabilitat. FOTO BTT

După mai bine de 4 ani de uitare şi ruină, Teatrul de vară din Costineşti, emblema evenimentelor cultural artistice de pe litoralul Mării Negre, se redeschide miercuri, 25 iulie, ora 20.00.

Scena pe care s-au lansat mari actori ai României şi au performat trupe precum Divertis, Iris şi Phoenix, a fost reabilitată în totalitate, la iniţiativa Biroului de Turism pentru Tineret, România.

Totodată, au fost recondiţionate gradenele şi locurile destinate spectatorilor, sistemul audio a fost înlocuit cu unul performant, astfel încât la Teatrul de vară Costineşti se vor putea relua spectacolele artistice şi se vor putea proiecta filme în aer liber, spaţiul devenind, după renovare, un cinematograf modern.

Iniţiativa BTT a avut ca scop să redea strălucirea de altădată unui loc iubit şi îndrăgit de către turiştii români şi nu numai, un loc de care mulţi dintre cei care au vizitat litoralul românesc au legat numeroase amintiri.

Evenimentul oficial de redeschidere a Teatrului de vară Costineşti începe de la ora 20.00, cu o conferinţă de presă la care vor participa toţi cei implicaţi în proiectul de reabilitare şi punere în funcţiune, dar şi personalităţi ale vieţii culturale din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*