FOTO Salvamontiștii din Bihor au refăcut o parte din marcajele turistice montane

Salvamontiștii din Bihor au refăcut marcajele de pe tarseele turistice. FOTO Salvamont Bihor

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Judetean Salvamont Salvaspeo Bihor au continuat activitățile de curățire și remarcare a traseelor turistice montane din județul Bihor, în vederea facilitării accesului turistic și a salvatorilor în caz de intervenție.

Astfel, în cadrul activității, sectoarele de traseu Glavoi – Piatra Galbenei – Focul Viu – Glavoi au fost refacute integral. S-a degajat poteca de crengi și arbori căzuți, s-au revopsit marcajele vechi, iar pe anumite porțiuni s-au făcut altele noi și a fost deviata poteca 15-20 m în lateral pentru a evita zonele cu doborâturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*