FOTO Experiențe de neuitat la Spice Hotel & SPA, unitate complet renovată

Spice Hotel & SPA

Complexul Spice Hotel & SPA impresionează prin arhitectura sa de inspirație orientală și oferă momente de neuitat fiecărui client.

Resortul are certificare “Blue Flag” și dispune de cea mai mare plajă din regiunea Belek. Construit pe o suprafață de 91.000 metri pătrați, resortul îi întâmpină pe oaspeți cu conceptul Ultra All-Inclusive pe tot parcursul anului.

Centrul Enar SPA, renovat, are o suprafață de 3500 metri pătrați și dispune de o zonă relaxantă cu hammam-saună-masaj & saloane de înfrumusețare și piscină interioară încălzită. Oferă momente de neuitat cu ingrediente de calitate, naturale, organice și bogate.

Turiștii care vin în acest complex pot începe ziua cu sport, se pot distra cu multe activități pe parcursul zilei și seara.

În 2024, cu renovările făcute, acest complex va colora vara oaspeților și va oferi o vacanță de neuitat.

Camerele noi sunt acum mai primitoare

Magia arhitecturii marocane domină culorile mai deschise din camere. O atmosferă spațioasă este oferită oaspeților în camerele cu vedere la piscină – tip family, suite și duplex.

În plus, s-a adăugat un nou tip de cameră. Astfel, oaspeții pot găsi confortul direct la piscina din cele 16 camere Swim-up nou construite.

Între timp, facilitățile cosmetice au fost, de asemenea, renovate. Acestea sunt reprezentate de seturi de la marca italiană ETRO, care îmbină calitatea europeană cu magia mirosurilor orientale.

Piscina și aquapark au fost renovate

Spice Hotel & SPA a lucrat și la piscinele pentru noul sezon. Cu o suprafață de 5000 de metri pătrați este cea mai mare piscină din regiunea Belek.

A fost adăugat un nou tobogan cu apă, Locky. Sunt disponibile 7 tobogane cu apă pentru adulți și copii.

Plajele lungi de nisip ale Mediteranei

În timpul lunilor de vară, turiștii nu au de ce să părăsească plaja lunga de 250 de metri.

Zona de plajă a fost complet renovată. Gustări, înghețată și băuturi sunt servite direct la șezlongurile turiștilor la anumite ore. Cei care vor călca pragul acestui complext se vor putea răsfăța la orice oră la Caramel Beach Bar.

Turiștii pot comanda meniu à la carte prin aplicație și pot lua aperitive la restaurantul Sumac de pe plajă. Amatorii de sport pot juca volei pe plajă. Iar romanticii… pot trăi momente minunate cu leagănul de pe plajă.

Arhitectura Casablanca și bucătării mondiale…

Holul Casablanca este pregătit pentru sezon. Barul din hol și terasa au fost complet renovate. Designul barului și elementele principale de interior (mobilier lucrat manual din India și Maroc și candelabre originale) au fost lăsate intacte pentru a nu perturba autenticitatea atmosferei…

Isot oferă bufete de spectacol în restaurantul principal. Oaspeții pot gusta aromele diferitelor culturi cu seri de bucătărie internațională ținute de 4 ori pe săptămână. Spice Hotel & Spa aduce arome minunate cu noua sa echipă de bucătari. Cu echipa sa specială de bucătari, oferă oaspeților săi 4 bucătării mondiale diferite (italiană – Extremul Orient – Pește și Turcească) în restaurante a la carte.

Asistentul Spice este pentru tine…

Un alt concept nou este serviciul “Spice Assistant”. După o verificare rapidă, echipa de oaspeți contactează turiștii prin WhatsApp și le fac vacanța confortabilă, ajutându-i cu întrebările pe care le au sau cu solicitările acestora.

Conceptul VIP

Proprietatea are și 22 de vile cu concept special. Servicii speciale așteaptă oaspeții în vilele complet renovate. Turiștii pot simți atmosfera arhitecturii marocane în vilele Sesame, Saffron, Mint și Ginger. După renovare, resortul dorește să ofere experiențe frumoase oaspeților săi pe tot parcursul anului, dezvoltând concepte de divertisment, bucătărie și servicii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*