FOTO Doors Club Constanța sărbătorește 13 ani de la înființare cu Zdob și Zdub, Class și Mircea Baniciu

Afișul concertului susținut de Zdob și Zdub în Doors Club

Doors Club sărbătorește la sfârșitul acestei săptămâni 13 ani de la înființare pDoors Club Constanța sărbătorește 13 ani de la înființare cu Zdob și Zdub, Class și Mircea Baniciu

Doors Club sărbătorește la sfârșitul acestei săptămâni 13 ani de la înființare prin concerte live susținute de Zdob și Zdub, Class și Mircea Baniciu.

Vineri, 25 ianuarie este programată întâlnirea cu Zdob și Zdub – „hardcore moldovenesc”.

Sâmbătă, 26 ianuarie, la Doors Club Constanta te așteaptă show-ul „hipnotizant” al uneia dintre cele mai de success trupe dance din România – Class. Înființată în 1994, Class a cucerit rapid și ireversibil inimile fanilor.

Duminică, 27 ianuarie, Doors Club propune o întâlnire cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai muzicii folk – Mircea Baniciu!

Info si rezervari la 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*