FlixBus lansează în Franța o platformă de carpooling, FlixCar

Flixbus lanseaza Flixcar. FOTO FLIXBUS

Serviciul se lansează mai întâi în Franța și este disponibil începând cu 17 decembrie, vor urma mai multe țări. O nouă platformă de carpooling, ușor de folosit și fără costuri adiționale. Completează rețeaua de autocare și trenuri FlixMobility.

Prin brandurile FlixBus și FlixTrain, furnizorul de servicii de mobilitate FlixMobility oferă un mod de a călători accesibil, comod și prietenos cu mediul. Începând cu
17 decembrie, FlixMobility lansează o nouă platformă de carpooling, FlixCar, pentru a oferi și mai multor persoane posibilitatea de a călători cât mai ușor. Noul serviciu nu prespune costuri adiționale și urmează să completeze rețeaua de autocare FlixBus.

O alternativă dorită de 9 din 10 persoane care apelează la carpooling

Un sondaj reprezentativ 1 realizat printre persoanele care călătoresc pe distanțe medii sau lungi în Franța arată că majoritatea utilizatorilor își doresc o nouă platformă de carpooling și suntdispuse să schimbe platforma pe care o folosesc în acest moment.

FlixCar nu percepe comisioane sau taxe de la utilizatorii săi, plata are loc doar între pasager și șofer. În plus, FlixCar își propune să simplifice serviciile de carpooling prin stabilirea unui proces care implică doar 3 click-uri pentru șoferi și pasageri. Utilizatorii care au apelat la carpooling prin intermediul altor platforme își pot transfera experiența anterioară și reviewurile în platforma FlixCar.

FlixCar reprezintă:

  • O alternativă: O nouă ofertă de carpooling pe distanțe lungi în doar 3 click-uri
  • Un serviciu gratuit: O platformă transparentă fără alte costuri adiționale pentru toți utilizatorii săi
  • Siguranță: Permite fiecărui utilizator să își transfere experința anterioară, cât și reviewurile O platformă ușor de folosit: Plată pe uz – numerar sau via aplicații de plată instant Serviciul completează perfect rețeaua de autocare FlixBus, FlixCar răspunde unor nevoi variate de servicii de mobilitate în Franța și completează rețeaua de
    autocare, care în prezent conectează peste 200 de destinații din Franța.
  • Ofertă extinsă : FlixCar va fi disponibil pe rute pe distanțe medii sau lungi care sunt deservite mai puțin frecvent sau chiar deloc de către autocarele FlixBus
  • Mai multe opțiuni de călătorie: FlixCar răspunde nevoilor de ultim moment, în timp ce FlixBus oferă posibilitatea de a rezerva călătorii cu mai multe luni în avans
  • Susține un mod de călătorie sustenabil: Carpooling-ul sau partajarea mașinii și călătoriile cu autocarul sunt cele mai puțin poluante mijloace de transport rutier, cu o amprentă de carbon de trei ori mai redusă decât autoturismul personal.

„Prin intermediul FlixCar oferim pasagerilor încă o alternativă de a călători, permițând o mai fină granularitate din punct de vedere geografic decât autocarul, în timp ce rămâne un mijloc de transport accesibil și ecologic. FlixCar ne permite să ne dezvoltăm rețeaua, dar în același timp reușim să oferim călătorilor conexiuni până acasă. După o călătorie cu autocarele FlixBus, carpooling-ul reprezintă o alternativă pentru a aduce pasagerul la punctul final al destinației ”, a declarat Yvan Lefranc-Morin, Managing Director FlixBus Franța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*