Festivalul aviatic de la Tuzla – AEROMANIA se va desfăşura pe 14 iulie 2018

Surpriză în programul Aeromania: frumoasa Semin Öztürk

“Cel mai îndrăgit show aviatic de pe litoral”, AEROMANIA, nu poate lipsi nici anul acesta din calendarul mitingurilor de profil. A 12-a ediţie a airshowului de la malul mării este programată pentru sâmbătă, 14 iulie 2018. Acestei zile i se adaugă altele două (vineri şi duminică), ambele cu o interesantă ofertă de evenimente aeronautice localizate pe Aeroportul Alexandru Podgoreanu din Tuzla.

Weekend-ul 13-15 iulie este în întregime dedicat pasionaţilor de aviaţie, în cele trei zile fiind programate şi alte activităţi, precum Pria Talks about Aviation – conferinţă organizată în parteneriat cu Pria Events, zboruri comerciale pentru public, demonstraţii de zbor şi alte surprize. Programul complet al celor trei zile va fi detaliat ulterior.

Aeromania îşi păstrează atmosfera – oferind o întreagă zi de sâmbătă de spectacol aviatic, expoziţii de aeronave şi maşini retro, concerte live şi alte micro-evenimente, zone de relaxare şi de shopping, foodcourt, spaţii de joacă pentru copii, concursuri – dar se extinde, oferind celor care vor mai mult decât show, încă două zile de activităţi aviatice cu tematică aparte pe 13 şi 15 iulie.

Pe lista piloţilor care şi-au confirmat participarea până în acest moment, alături de nelipsiţii Jurgis Kairys, Aeroclubul României şi Iacării Acrobaţi figurează o surpriză în programul Aeromania: frumoasa Semin Öztürk, prima femeie pilot profesionist de acrobaţie şi prima femeie pilot civil de elicopter din Turcia.

Născută în 1991, Semin a experimentat primul său zbor de acrobaţie la vârsta de 12 ani, împreună cu tatăl ei, Ali Ozturk, prezent în trecut pe lista piloţilor participanţi la Aeromania. La 21 de ani a avut propriul număr solo de acrobaţie cu aeronava Pitts S-2B. În 2015 a participat în premieră la un airshow de acrobaţie “SHG 2015”, a filmat pentru o reclamă TV alături de alte femei de succes din Turcia şi nu a ratat ocazia de a pilota avioane unice: Boeing Stearman E-75 si Mustang P-51.

Anul acesta, acordurile chitarelor electrice nu vor mai face sincron cu motoarele avioanelor – concertele sunt programate seara, când vor încheia spectacolul acrobatic cu câteva ore de muzică live rock şi pop rock sub coordonarea lui Mihai Mărgineanu.

Accesul la Aeromania 2018 se face exclusiv în baza unui bilet cu un cost modic, de 5 lei, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani se vor bucura în continuare de intrare liberă. Biletele vor fi necesare doar pentru ziua de sâmbătă, 14 iulie şi urmează să fie puse în vânzare în această lună în reţeaua bilete.ro. Intrarea este liberă pentru zilele de 13 şi 15 iulie. Introducerea unei taxe de intrare va schimba şi structura spaţiului de eveniment, facilitând accesul şi sporind nivelul de confort al vizitatorilor.

“Schimbările sunt menite să facă experienţa publicului cât mai plăcută pe tot parcursul mitingului, să ofere confort spectatorilor care vin la Tuzla să urmărească spectacolul aerian şi concertele de muzică live, dar şi să se relaxeze. Experienţa fiecărei ediţii şi feedback-ul participanţilor ne ajută de fiecare dată să luăm cele mai bune măsuri pentru a putea organiza în continuare acest airshow susţinut din fonduri proprii şi devenit tradiţie la Tuzla”, declară Adrian Vasilache, directorul Regional Air Services.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei (săptămâna 6 aprilie-12 aprilie) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*